Solomon a semnat cu PSD Dolj protocolul de colaborare la nivelul consiliilor

PSD Dolj și PER Dolj au semnat, astăzi, un protocol de colaborare, prin care se vor susține reciproc ”pentru buna desfășurare a activității în administrația publică locală”, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul social-democraților. 

Olguta vasilescu antonie solomon cosmin vasile

Antonie Solomon a declarat că își dorește, astfel, ca măcar două proiecte promise de el în campania electorală să fie implementate.

Practic, PER și PSD vor conlucra în vederea asigurării majorității în plenul Consiliului Județean, acolo unde alianța electorală PSD+ALDE Dolj a câștigat la alegerile locale 16 mandate, precum și funcția de președinte, în persoana lui Cosmin Vasile, în timp ce PER a obținut 2 mandate. De asemenea, fiecare dintre cele două formațiuni politice urmează să propună câte un consilier județean pentru funcția de vicepreședinte.

Îmi doresc din suflet ca măcar două dintre proiectele pe care le-am susținut în campania electorală să prindă viață. Sper să mă ajute doamna primar Olguța Vasilescu, fiindcă chiar dacă fac un pas spre Consiliul Județea, să nu uitați - și eu nu uit - că 40% din acest județ îl constitue Municipiul Craiova. Vreau să ajut”, a declarat Antonie Solomon, care va ocupa un post de vicepreședinte al CJ Dolj.

În ceea ce privește Consiliul Local al Municipiului Craiova, protocolul stabilește faptul că PSD și PER își vor acorda întreaga susținere pentru proiectele avansate de către executivul condus de primarul Lia Olguța Vasilescu.

Totodată, documentul cuprinde prevederi privind colaborarea între reprezentanții celor două formațiuni politice la nivelul celorlalte consilii municipale, orășenești și comunale din județul Dolj, pentru a asigura buna derulare a tuturor investițiilor și inițiativelor care pot contribui în mod substanțial la dezvoltarea comunităților locale.

Prin acest protocol asigurăm o majoritate în CJ Dolj și vom încerca sa implementă, proiectele dezvoltare, să aducem fonduri europene si tot ce am promis în campania electorală să transformăm în fapte, acesta fiind și rolul candidaturilor noastre”, a declarat Cosmin Vasile