Deputatul PNL Nicolae Giugea prezintă bilanţul realizărilor sale în acest mandat

În contextul validării candidaturii sale, în Biroul Politic Naţional al PNL, deputatul PNL Nicolae Giugea consideră că este normal să prezinte, în faţa alegătorilor, sinteza activității sale, în mandatul care se încheie.

nicgiu

Cea mai importantă realizare a mea este finanțarea lucrărilor de reabilitare pentru Colegiul Național Carol I și Opera Craiova. Am avut, în minte, acest proiect, din momentul în care am intrat în Parlament și, în fiecare an,  m-am luptat pentru asta. Atât timp cât Guvernul a fost PSD, nu am avut nici o șansă. După ce PNL a preluat guvernarea, lucrurile s-au schimbat și am avut posibilitatea să obțin finanțarea.                                                      

O altă prioritate a reprezentat-o închiderea inelului de centură a Craiovei. În urma discuțiilor purtate la Ministerul Transporturilor, au fost alocate sumele necesare pentru expropierea terenurilor, iar proiectul intră în linie dreaptă.

sinteza

Toată activitatea mea o aveți rezumată în cifrele din raport. În scurt timp, voi prezenta și proiectele mele pentru următorul mandat. Ele vor privi, în primul rând, Craiova, pentru că voi continua să lupt pentru orașul nostru”.