Senatorul Radu Preda a plecat din PSD. Va deschide lista pentru Senat a PMP Dolj

Senatorul Radu Preda a anunțat, marți seară, că a demisionat din PSD și că la alegerile parlamentare va candida din partea PMP.

cupa radu preda 122033649 1064158664021105 4880262868954870356 o

Preda a scris pe pagina sa de Facebook că i s-a propus să candideze pentru Camera Deputaţilor, dar pe locul 11, “la rezerve”.

"După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1. Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine! Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit", a scris Radu Preda pe pagina de Facebook.