Preşedintele PNL Craiova solicită o opţiune clară în privinţa viceprimarului Craiovei din partea USR-PLUS

Preşedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, împreună cu Organizaţia Municipală Craiova a Partidului Naţional Liberal, solicită o declaraţie publică din care să rezulte o opţiune clară în privinţa viceprimarului Craiovei, din partea USR-PLUS.

Senator Oprea

În scurt timp, urmează ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Craiova, în noua sa componență și alegerea noilor viceprimari ai Craiovei.

Partidul Naţional Liberal și Alianța USR-PLUS, la nivelul Municipiului Craiova, dețin majoritatea consilierilor, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

După cum se ştie, Partidul Național Liberal - Filiala Dolj l-a desemnat pe consilierul local Marian Vasile pentru postul de viceprimar al Craiovei, în ședința Biroului Politic Județean din data de 15 septembrie 2020.

În privința celuilalt viceprimar, s-a constatat că persoana desemnată, inițial, în conferința de presă, susținută de Alianța USR-PLUS, este deja contestată de reprezentanți ai partidului.

Declarațiile contradictorii se regăsesc în presă și sunt făcute chiar de către președintele USR Dolj, Adrian Prisnel, respectiv președintele PLUS Dolj, Gabriel Păunică. (Vezi publicaţia PUNCTOCHIT, din 21 octombrie 2020: „Război total între șefii USR și PLUS Dolj. Miza: funcțiile de viceprimar și deputat”).

PNL Dolj solicită, printr-un comunicat oficial, numele consilierului ce trebuie susținut, în această funcție, din partea USR-PLUS.

Este de la sine înţeles că e necesară o întâlnire a celor două grupuri de consilieri aleși, ai PNL și USR-PLUS, care, împreună cu cei doi candidați la funcţiile de viceprimar, să elaboreze un nou program de dezvoltare a Craiovei.

Craiova are nevoie de stabilitate, de partide politice responsabile și de schimbarea unei majorităţi PSD nocive, care face administrație după bunul plac”.

Senator Mario Ovidiu Oprea,

Președinte PNL Craiova