Mario Ovidiu Oprea, senator PNL: „Locurile de muncă sunt foarte necesare şi vor oferi o perspectivă de viitor”

Cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare, senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, a declarat:

Senator Oprea

Venim cu un cuvânt pe care îl vom rosti şi mai mult, de acum încolo şi pe care colegii mei deja l-au rostit – cuvântul INVESTIŢII, de care ceilalţi se feresc, în special cei de la PSD.

Noi ne bazăm foarte mult pe investiţii, pentru că, în acest fel, noi vedem dezvoltarea Craiovei şi a judeţului Dolj. Vrem ca aceste investiţii să se încadreze în programul de guvernare, al guvernului liberal şi să fie adaptat la nivelul judeţului Dolj şi la nivelul Craiovei.                                                        

Acest program este deja început: vorbim de Drumul Expres Craiova-Piteşti; vorbim de Spitalul Regional Craiova; vorbim de magistrala de gaze, care străbate oraşul nostru; vorbim de Fabrica de Avioane Craiova, care a primit un imbold de 50 de milioane de euro, pentru a se continua activitatea, aşa cum se cuvine, pentru o astfel de unitate industrială, în oraşul nostru. 

Ne dorim ca aceste investiţii să continue, pentru că locurile de muncă, după cum ştiţi, sunt foarte necesare şi vor oferi o perspectivă de viitor, pentru locuitori, în aşa fel încât, în Craiova, să vină cetăţeni, nu să plece”.