Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea - politicianul pragmatic care merge pe realizări concrete şi pe certitudini inechivoce

Pentru a face politică, trebuie să ai anduranţă şi aptitudini, pe care puţini le au. Cum, la fel, pentru a fi scriitor, trebuie să ai simţul cuvintelor şi al ideilor, altfel eşti nul şi fără perspective.

M Ovidiu

Pentru a face politică în interesul semenilor tăi, care, prin votul lor, te-au trimis în parlament, trebuie să ai vocaţie şi conştiinţa că trebuie să-ţi îndeplineşti misiunea pentru care ai fost ales, altfel, oricând, te poţi întâlni pe stradă cu oameni care te vor trage de mânecă şi îţi vor reproşa că nu le-ai respectat votul, prin neimplicare şi dezinteres.

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea face parte din acea categorie de oameni politici care nu sunt  atât de vocali încât să ocupe spaţiile media, prin declaraţii sforăitoare şi menite să ţină prima pagină a buletinelor de ştiri, ci, dimpotrivă, este politicianul calculat şi pragmatic care merge pe realizări concrete şi pe certitudini inechivoce. Nu face declaraţii publice care să producă valuri în presă nu pentru că nu ar putea-o face, ci pentru că munca reală, cu rezultate palpabile, este, pentru el, mai importantă decât scandalul mediatic.

După alegerile locale, judeţul Dolj se află într-o cumpănă a puterii administrative, cu un uşor avantaj al partidelor de dreapta, care vor trebui să tragă din greu la căruţa democraţiei craiovene, împiedicată, de treizeci de ani, de frânele antidemocratice şi corupte, înstalate până-n prăsele, de activiştii PSD.

Se vede bine că PNL a abordat guvernarea şi dezvoltarea României cu investiţii masive, în toate domeniile, pentru că aceasta este calea ce trebuie urmată, nu demagogia şi populismul, promovate de PSD.

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea poate duce mai departe dezideratele craiovenilor, în materie de dezvoltare locală şi de implementare a programelor europene, pentru ca România să nu mai fie pe ultimele locuri, în clasamentul ţărilor membre ale Uniunii Europene. Putem face acest salt spre o dezvoltare autentică şi susţinută votând masiv Partidul Naţional Liberal, la alegerile parlamentare.

PSD trebuie să devină istorie, iar politicienii roşii trebuie să răspundă pentru faptele lor! Pentru că vremea scadenţei vine pentru fiecare, în parte, iar cei care cred că scapă nepedepsiţi, se înşeală, de fiecare dată!