Consilier județean PMP Dolj, exclus din partid. A făcut apel la hotărârea de invalidare a mandatului câștigat la alegeri

Cristian Negulescu, unul dintre cei doi membri PMP Dolj, care au obținut mandate de consilieri județeni la alegerile din 27 septembrie, a fost exclus din partid.

 

201005 consiliu judetean 02

Instanța a hotărât invalidarea mandatului său, însă acesta a contestat-o, iar termenul urmează să se judece la Curtea de Apel pe 2 noiembrie a.c. Următorul pe lista de consilieri județeni, în cazul în care Negulescu nu reușește să-și păstreze mandatul, este Sorin Vîlcu. 

Pe lista candidaților care obținuseră mandate de aleși județeni la alegerile locale, dar au renunțat la ele, se numără Cosmin Vasile (ales ca președinte al Consiliului Județean Dolj), Laurențiu Ivanovici (își păstrează postul de director al SCJU Craiova), Mihai Firică (secretar de stat în Ministerul Culturii), Florinel Stancu (candidează la un post de senator din partea Pro România) și Octavian Marinescu (a optat pentru mandatul de consilier local). Cristian Negulescu a fost invalidat de instanță, însă vrea să-și exercite mandatul. Conducerea PMP Dolj nu a dorit să comenteze pe marginea excluderii acestuia din partid.