Din nou despre trădarea fostului consilierul local PNL Dan Diaconu

După şocul trădării fostului consilier PNL, Dan Diaconu, în favoarea PSD, efectul de tsunami a generat şi generează noi luări de poziţie în legătură cu acest subiect.

Ungureanu

 Consilierul local PNL Adriana Ungureanu (Vivien) a ţinut să-şi exprime punctul de vedere în legătură cu acest nefericit eveniment.

Adriana Ungureanu: „PNL s-a dovedit, prin numărul de voturi obţinute la alegerile locale din 27 septembrie, dar şi prin numărul mare de membri şi simpatizanţi, o reală forţă politică, la nivelul judeţului Dolj.

Faptul că, printre noi, a existat un trădător, un om fără onoare, care nu şi-a respectat votanţii şi colegii, nu poate pune o etichetă pe întreaga filială craioveană a PNL. E adevărat, acest episod nu va fi uitat uşor, nu şi l-a dorit nimeni, a produs efecte şi ne-a dezamăgit. 

Unii au încercat şi văd că încearcă, în continuare, să profite cât se poate de mult de josnica trădare. Este singura modalitate prin care ei cred că pot atrage voturi. N-au proiecte, n-au viziune, n-au planuri concrete, pe care să le ofere. Dar au lături cu care aruncă pe o întreagă organizaţie, ba mai mult, depăşesc nişte limite ale normalităţii când ajung să jignească până şi alegătorii! Şi, toate acestea, pentru interese personale, traduse în voturi.

O să vă rog să vă păstraţi decenţa şi să ne respectaţi alegătorii. Aşa o să vă respectaţi şi pe voi. Lumea este sătulă de acest tip de agresivitate.

Încrederea voastră, acordată prin vot, ne-a onorat şi ne dă forţă. Rămânem uniţi şi continuăm ce am început. Rămân adepta unui  dialog civilizat şi bazat pe argumente”.