Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: „Avem convingerea că PNL a câştigat alegerile parlamentare şi va forma viitorul guvern”

După anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, candidaţii PNL Dolj au făcut declaraţii de presă cu privire la formarea unui nou guvern de dreapta.

alegerirezul

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: „Avem convingerea că am câştigat alegerile parlamentare. Vedem aceste exit-poll-uri în care multe partide sunt, undeva, la un procent de 5%. Potrivit acestor rezultate, Partidul Naţional Liberal, USR, PMP, UDMR – care face parte din familia noastră, sunt majoritare. Mulţumim tuturor celor care s-au prezentat la vot şi care au votat Partidul Naţional Liberal. Craiova şi judeţul Dolj sunt fruntaşe în ce priveşte prezenţa la vot. PNL a urmărit procesul de votare pe pacursul întregii zile şi am sesizat problemele pe care le-am întâmpinat. Nu cred în aceste sondaje, am mai văzut mulţi care fuseseră daţi ca şi câştigători, seara, iar dimineaţa au rămas, undeva, pe dinafară... Din acest motiv, am convingerea, încă o dată, că PNL a câştigat aceste alegeri parlamentare şi va forma viitorul guvern. Aveţi convingerea că, în perioada următoare, Craiova şi judeţul Dolj vor merge pe calea dezvoltării”.

Nicolae Giugea, deputat: „Guvernarea va fi de dreapta şi vom intra, în continuare, pe un trend al dezvoltării. Va urma o stabilitate politică, la nivel naţional, pentru următorii patru ani şi sunt convins că, peste patru ani, România va fi cu totul şi cu totul alta decât cea de acum. Putem să luăm ca moment de referinţă data de 4 noiembrie 2019, atunci când s-a instalat guvernul Orban. Preşedintele Iohannis şi cei care reprezintă adevărata dreaptă vor lua decizii înţelepte şi vor forma un guvern care va merge pe calea dezvoltării României”.

Marian Vasile, preşedintele PNL Craiova: „Am câştigat alegerile parlamentare din România şi vă garantez că, de acum înainte, nu numai frunzele, ci şi tot oraşul va fi de culoare galbenă (liberală). Împreună cu colegii din secţiile de votare, vom începe numărătoarea paralelă şi mulţumim tuturor cetăţenilor care au votat Partidul Naţional Liberal”.

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului: „După cum se poate vedea din rezultatele sondajelor prezentate acum, situaţia e volatilă pentru mai multe partide, care se află în postura de a intra, sau a nu intra, în noul parlament. Ne-am asumat rolul de a coaliza adevărata dreaptă şi de a forma un guvern care va asigura dezvoltarea României, în următorii patru ani. Sunt convins că, încă de la început, noul guvern care va fi constituit va contura perspectiva clară a viitorului României”.