„Avem obligația de a menține linia dezvoltării în toate regiunile țării”

Mihai Firică, secretar de stat la Ministerul Culturii, şi-a exprimat, printr-un comunicat, punctele de vedere cu privire la guvernarea liberală din ultimul an.

Firica secretar stat

Mihai Firică: „Realizările guvernării liberale sunt evidente, exponențiale, cu efortul unei echipe care, în ciuda perioadei marcate de pandemie, a reușit performanțe economice deosebite.

O arată obiectivele realizate sau cele la care se lucrează intens.

Oltenia beneficiază de câteva astfel de investiții majore, cel mai mai important fiind drumul expres Craiova-Pitești. O arată și datele din statistici, mai ales în comparație cu țări europene dezvoltate. În schimb, recunoașterea unei guvernări performante nu este reflectată în procentele electorale.

Preocupați de probleme majore, mereu sub presiunea riscului reprezentat de pandemie, trădați de unii liberali care s-au comportat infantil și din cauza unor erori la care am fost împinși de "specialiști", mulți cetățeni au mers pe mâna populiştilor sforari de stânga sau au fost ademeniți de extractul aparent aurifer, dar care s-a dovedit compus din xenofobie, misoginism, rasism, antisemitism și demagogie religioasă. 

Ca liberali, avem obligația de a menține linia dezvoltării, de a asigura investiții pentru realizarea unor obiective majore, în toate regiunile țării, precum și de a păstra direcția euro-atlantică a României.  

Avem datoria de a readuce normalitatea în viața publică, prin echilibru și aplicarea măsurilor necesare depășirii pandemiei. Fie că vom avea aliați, fie prin noi înșine”.