„Voi face tot posibilul ca investițiile începute în județul Dolj să fie continuate”

Azi, 18 decembrie, de la Biroul Electoral Județean Dolj, parlamentarii aleşi şi-au ridicat certificatele doveditoare necesare pentru validarea mandatelor.

certstoica 

Cu această ocazie, am reţinut declaraţiile deputaţilor PNL Ştefan Stoica – preşedintele PNL Dolj şi Nicolae Giugea, pe care le redau în cele ce urmează:                                         

Ştefan Stoica: „Am primit, astăzi, certificatul doveditor necesar pentru validarea mandatului de deputat, din partea președintelui Biroului Electoral Județean Dolj. Împreună cu echipa mea, vă mulțumim pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare din 6 decembrie!

Din poziția de parlamentar, voi face tot posibilul ca investițiile începute în județul Dolj să fie continuate. Este prioritatea noastră ca proiectele să fie duse la bun sfârșit și locuitorii județului Dolj să aibă parte de dezvoltare!

certgiugea

Nicolae Giugea: „Astăzi am ridicat certificatul doveditor pentru mandatul de deputat. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și care mi-au permis să îmi continui proiectele pe care le-am început în primul mandat. Sunt inițiative care vizează Craiova și Doljul, dar și proiecte de legi importante pentru sprijinirea fermierilor. De asemenea voi avea în vedere combaterea fenomenului deșertificării din sudul județului.

Sunt convins că, alături de noul guvern, voi găsi cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea întregii zone.