Învinși în prelungiri. FC Botoșani-FC Universitatea Craiova, scor 1-0

FC Botoșani a învins FC Universitatea Craiova, scor 1-0.

duarte

FC Universitatea Craiova s-a deplasat la Botoșani la primul meci după plecarea lui Marius Croitoru din Bănie. Într-o situație deloc bună din punct de vedere emoțional, alb-albaștrii au sperat totuși că vor obține un rezultat pozitiv în Moldova, mai ales că gazdele au jucat foarte slab în prima repriză.

FCU a avut inițiativa, a pus stăpânire pe mijlocul terenului, dar din păcate nu a reușit să înscrie. Bauza a avut o lovitură liberă dintr-o poziție foarte bună, însă șutul său a trecut peste poartă. FCU nu a profitat deloc de faptul că a controlat jocul din prima repriză și nu a reușit să deschidă scorul. Astfel că, la cabine moldovenii și oltenii au intrat la egalitate, scor 0-0.

În partea a doua a meciului, FC Botoșani a preluat inițiativa, oltenii neavând nicio ocazie de gol, iar în prelungiri Camara a dat lovitura, după ce a scăpat singur cu Popa și l-a învins, min 90+1.

FC Botoșani (4-3-3): Pap - Patache, Dican, Boli, Țigănașu (cpt.) - Zabou, Ivanov, Sylla - Barbosa, M. Roman II, Dragu

Rezerve: Ureche - Sno, Șeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I
Absenți: Mailat (suspendat)
Antrenor: Mihai Teja

U Craiova (4-2-3-1): Popa - Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen - Ganea
Rezerve: Mogoșanu - Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chițu, Bahassa, Sidibe, Jibril
Absenți: Blănuță (suspendat), G. Iancu 
Antrenor: Paul Răducan