Un jucător revine la FC Universitatea Craiova. Și-a reziliat contractul cu fosta echipă!

Mario Enache a încheiat conturile cu CSA Steaua.

210302 Concordia Chiajna FCU 23 enache

Aventura lui Mario Enache la CSA Steaua s-a încheiat mai repede de cât se preconizase în momentul semnării împrumutului său pentru un sezon. Daniel Oprița, antrenorulul „militarilor" a vorbit pentru Ediție.ro din ce motiv părțile au convenit să rezilieze de comun acord contractul.

Când l-am luat pe Mario Enache de la Craiova el a venit accidentat la noi. Am sperat că o să se refacă și totul o să fie ok cu el. Dar din păcate copilul s-a reaccidentat din nou. El are o problemă mai veche la inghinali de când juca la Craiova în Liga 2.

200129 G 12 enache

Nu este de glumă cu o astfel de problemă medicală, iar Mario trebuie să facă recuperarea cât mai bine. Nu poți să mergi două luni bine, iar apoi să te tot reaccidentezi. Am convenit că este mai bine să ne despărțim, iar el să se întoarcă în această iarnă la Craiova și să se recupereze cum trebuie. Oricum, noi aveam o înțelegere cu Craiova: dacă Mario nu prindea să apere, atunci în iarna asta Craiova îl putea lua înapoi. Îmi pare rău de el, dar nu mai putea să stea la noi și accidentat și nici să prindă să joace",a  spus Oprița.