EXCLUSIV: Prepeliță: „Respect Peluza Sud 97, dar acum vin ca adversar în Bănie. Cei mai buni să câștige!"

Andrei Prepeliță este convins că FC Universitatea Craiova va juca un fotbal mult mai bun cu Nicolo Napoli.

PELUZA SUD 97

FC Universitatea Craiova va întâlni duminică, cu începere de la ora 17, FC Argeș. Partida va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco" din Bănie. Ediție.ro a stat de vorbă cu fostul căpitan al Universității Craiova, Andrei Prepeliță, actuamente antrenor la gruparea din Trivale.

Fostul căpitan al Științei l-a avut ca antrenor la Universitatea Craiova și pe Nicolo Napoli, iar duminică cei doi vor fi adversari. Andrei Prepeliță nu a ezitat în niciodată să afirme în decursul anilor că actuala formație patronată de Adrian Mititelu este adevărata Universitatea Craiova la care el a jucat.

„Respect toți suporterii Științei și pe cei din Peluza Sud 97, dar acum ei trebuie să înțeleagă că eu vin ca adversar în Bănie, iar cei mai buni să câștige. La Universitatea am petrecut clipe frumoase ca fotbalist", și-a început Prepeliță discursul.

prepelita

Întrebat din nou despre care este Universitatea Craiova adevărată la care el a jucat, Prepe a afirmat: „ Peluza Sud 97 știe care este părerea mea, am spus de atâtea ori acest lucru public. Revenind la meci, vreau să vă spun că nu o să ne aștepte deloc o partidă ușoară în Bănie. Să știți că vom întâlni jucători de valoare, iar aceștia au făcut un meci foarte bun cu Farul. Sunt convins că foarte mulți adversari au fost deja puși pe gânduri de evoluția băieților lui Nicolo Napoli de la Ovidiu. Au făcut o repriza a doua foarte bună", a încheiat Prepeliță.