Se anunță un spectacol incendiar pe Național Arena. „Asta e Universitatea. Noi cu Peluza Sud 97 duceam bătălii adevărate!"

Se anunță un spectacol incendiar pe Național Arena. „Asta e Universitatea. Noi cu Peluza Sud 97 duceam bătălii adevărate!"

FCSB-FC Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 19:55, pe Național Arena.

peluza sud cainii

FC Universitatea Craiova va juca duminică, cu începere de la ora 19: 55, partida cu FCSB. La acest meci se anunță un adevărat spectacol și în Peluze, acolo unde va avea loc duelul dintre Peluza Sud 97 și Peluza Nord.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață a vorbit pentru Ediție.ro despre duelul dintre cele două galerii. „Vă dați seama că rivalitatea dintre noi și olteni este mare și datează de foarte, foarte mulți ani. Asta este în opinia noastră Universitatea adevărată și Craiova pe care noi o recunoaștem. Am tot spus până acum acest lucru și îl voi susține și în continuare. Pentru noi marea rivală era Peluza Sud 97. Ea este galeria Universității pe care noi o recunoaștem ca pe o mare rivală.  Cu această galerie duceam bătăli mari în Ghencea și pe Oblemenco.

În mod sigur o să fie și acum un duel frumos între noi la acest meci. Jucătorii au pe teren duelul lor, iar noi îl vom avea în peluze pe al nostru. Sunt convins că oltenii se vor mobiliza și vor veni la București în număr destul de mare la meciul de duminică. Urmează ca și noi să ne întâlnim și să stabilim ce vom avea de făcut", a spus Mustață.

Peluza Sud 97 va face deplasarea la acest meci cu trenul, urmând ca în București să li se alăture ultrașilor veniți din Bănie și suporterii Științei din Capitală.