Nicolo Napoli: „Ne gândim deja la meciul cu CSU Craiova. Partida cu Botoșani a trecut!"

Nicolo Napoli: „Ne gândim deja la meciul cu CSU Craiova. Partida cu Botoșani a trecut!"

Nicolo Napoli a început deja pregătirea partidei cu cealaltă echipă din Craiova.

nicolo napoli botosani 2

FC Universitatea Craiova a obținut o nouă victorie sub mandatul lui Nicolo Napoli, iar după ce Știința a învins FC Botoșani, scor 3-2, gândul antrenorului italian a trecut deja la partida cu cealaltă echipă din Craiova, joc care se va disputa luni, cu începere de la ora 19:55 pe arena „Ion Oblemenco".

"Înainte de toate vreau să îmi felicit fotbaliștii. Am făcut un joc foarte bun, poate cel mai bun de când sunt eu aici. Am avut o primă repriză super. Pe lângă golurile înscrise am avut și alte patru-cinci mari ocazii de gol. Dar în loc să se facă 3-1 s-a făcut 2-2. A doua repriză am început mai jos, dar am revenit la conducerea jocului și sunt foarte mulțumit că am reușit să câștigăm. Acest meci a fost câștigat pe merit. De la meci la meci echipa crește și sunt fericit pentru acest lucru. Toți jucătorii mei sunt providențiali, nu doar Bauza. El este un jucător bun și mi-a spus că a avut mari probleme cu glezna, iar acum e bine.

Am și vorbit cu băieții și le-am spus că meciul cu Botoșani a trecut, iar acum trebuie să ne gândim la meciul cu CSU Craiova. O să fie un meci frumos, ambele echipe vrem să îl câștigăm, iar noi vom da totul pentru victorie", a spus Napoli.