EXCLUSIV. Irimescu, mesaj pentru jucătorii lui Napoli înainte de meciul cu CSU: "Fiți mai atenți în apărare!"

Mircea Irimescu le va ține pumnii strânși jucătorilor lui Napoli înainte de partida cu cealaltă echipă din Bănie.

irimescu

Mircea Irimescu este unul dintre foștii mari jucători ai Universității Craiova, cel care a rămas demn indiferent de situație. Acesta a dezvăluit pentru Ediție.ro că așteaptă cu interes partida dintre cele două formații din Bănie și ne-a mărturisit că elevii lui Nicolo Napoli nu trebuie să considere sub nicio formă că ar pleca cu șansa a doua în acest meci.

O să fie un meci de care pe care. Mi-a plăcut jocul băieților lui Napoli din ultimele etape, sper să o țină tot așa, dar ei trebuie să elimine greșelile din apărare făcute în partida cu FC Botoșani. Trebuie să fie mult mai atenți în apărare, iar Reghe în mod sigur vrea să profite în acest joc de viteza lui Ivan. Dacă Ivan o să fie anihilat, atunci și ei vor avea unele probleme în acest meci. Nu o să le joace nici Koljic, iar dacă îl faci pe Ivan să nu iasă în evidență pe atac, atunci vei avea șanse și mai mari de reușită.

1 Mircea Irimescu a suferit doua operatii pe inima

Băieții lui Napoli trebuie să joace cu mare încredere, deoarece nu vor întîlni zmei și balauri pe teren. Trebuie să se concentreze doar la ceea ce au ei de făcut. Ambele echipe sunt în revenire de formă și sunt convins că vom vedea un meci frumos. Mi-a părut tare rău că nu au bătut Steaua la București. Acolo ei meritau toate cele trei puncte, nu doar unul.", a spus Irimescu.