Să vină Rapid București! Gaz Metan Mediaș-FC Universitatea Craiova, 0-3!

Știința a câștigat fără nicio emoție partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaș.

GAZ METAN

În cazul lui FC Universitatea Craiova nu era loc de niciun pas greșit. Știința a plecat la Mediaș doar cu gândul la toate cele trei puncte. Chiar dacă în etapa următoare îi așteaptă pe leii din Bănie un meci cu Rapid, totuși Napoli nu a stat pe gânduri și a trimis pe terenul medieșenilor cea mai bună echipă. Și bine a făcut!

Alb-albaștrii au intrat pe teren montați doar cu gândul la obținerea celor trei puncte, iar Compagno a în început să rezolve cazul încă din minutul 8, atunci când a deschis scorul după o pasă primită de la Baeten. Ulterior, jocul a fost înclinat doar spre poarta celor de la Mediaș, semn că leii din Bănie nu aveau chef de nicio surpriză.

CO 2

După pauză, defensiva celor de la Mediaș a început să cedeze din nou, iar micuțul fundș dreapta al Științei, Radu Negru, la primul său gol în Liga 1, a dus scorul la 2-0, min 55.

Gaz Metan nu a putut să tragă în acest meci niciun șut pe spațiul porții, iar Claudiu Bălan a înscris pentru Universitatea golul de 3-0, min 68, din lovitură de la 11 metri.

Pentru Știința urmează partida cu Rapid, iar pe arena „Ion Oblemenco" sunt așteptați la acest meci câți mai mulți suporteri ai lui FC Universitatea Craiova.

Gaz Metan: Bumbar - Maxim, Kanda, Matricardi, Țala - Junior, Iancu - Șteau, Harfaș, Costea - Gașpar

Rezerve: Grosz, Mathaus, Avram, Câmpean, Covaci, Domșa, Ursu, Noian
Antrenor: Flavius Boroncoi

U Craiova: R. Popa - 2. Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert - Baeten, Asamoah, Albu, Van Durmen - Cl. Bălan, Compagno
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Blidar, Bușu, Pop, Marquet, Bauza, Ondaan, Sidibe
Antrenor: Nicolo Napoli