Nicolo Napoli și Jeremy Huyghebaert sunt gata de meciul cu Rapid: „Vrem toate cele trei puncte!"

Nicolo Napoli și Jeremy Huyghebaert au vorbit într-o conferință de presă despre meciul cu Rapid București.

jeremy

Tehnicianul principal al Științei și Jeremy Huyghebaert sunt optimiști înaintea partidei cu Rapid și sunt convinși că alb-albaștrii vor da totul pentru victorie în acest meci. Partida se va disputa marți, cu începere de la ora 19:55, pe arena „Ion Oblemenco" din Bănie.

O să fie un meci dificil și disputat. Ambele echipe sunt două echipe de mare tradiție, dar noi jucăm acasă și încercăm să obținem toate cele trei puncte. Meciurile dintre cele două formații din alt campionat au trecut, iar acum ne gândim doar la acest meci. Am urcat puțin în clasament și trebuie să ne gândim de la meci la meci, nu să spunem acum că ne batem pentru un baraj de cupele europene. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și trebuie să facem cât mai multe puncte pentru a reuși acest lucru.

jeremy 2

Evident că vedem și noi ce se întâmplă în Ucraina, ne pare foarte rău, dar noi trebuie să ne gândim doar la meciul cu Rapid. Sper totuși că în Ucraina se va termina totul cât mai repede. Nu e ușor să treci prin bombardamente și prin război. 

La rîndul său, Jeremy Huyghebaert a declarat: „Ne așteaptă un meci dificil, dar vrem să câștigăm toate cele trei puncte. Momentan noi trebuie să ne gândim doar la obiectivul nostru. Însă, dacă ne vom afla și în postura de a ne bate pentru barajul de cupele europene, o vom face. Însă, mult mai important pentru noi este meciul de marți cu Rapid".