Nicolo Napoli: „Nu cred că ne vom baza pe Bauza. Sper să îl recuperăm pentru partida cu Dinamo!"

Nicolo Napoli a anunțat că Juan Bauza este accidentat.

200912 fcu dunarea napoli

FC Universitatea Craiova va disputa vineri, cu începere de la ora 17:30, pe arena „Ion Oblemenco", partida din cadrul etapei a treia din play-out, cu CS Mioveni. Nicolo Napoli și Robert Popa au vorbit despre meciul cu Mioveni, iar antrenorul italian a anunțat că mai mult ca sigur în acest meci nu se va baza pe Juan Bauza, cel care a suferit o întindere în timpul meciului amical cu CSA Steaua.

Nicolo Napoli este convins că pe jucătorii săi o să îi aștepte o partidă foarte grea. „Nu o să fie deloc un meci ușor. Întîlnim o echipă care se organizează foarte bine în apărare și joacă bine pe contraatac. Cei de la Mioveni au fotbaliști foarte buni de viteză, dar și un antrenor bun. Deci, ne va aștepta un meci foarte dificil. Sunt puse în joc trei puncte extrem de importante pentru echipa care reușește să câștige. Am o singură problemă de lot. Nu cred că ne vom baza pe Bauza pentru acest meci, însă sper să reușim să îl recuperăm pentru meciul cu Dinamo. O victorie cu Mioveni nu înseamnă pentru noi neapărat salvarea de la retrogradare, ci doar câștigarea unui meci, iar apoi ne pregătim pentru meciul următor", a spus Napoli.

210726 fcu dinamo 24 bauza assist

La rândul său, internaționalul alb-albaștrilor Robert Popa, 19 ani, a declarat: „M-am întors cu un moral foarte bun de la lot și mă bucur că am reușit calificarea la Campionatul European. Însă,  acțiunea din Croația a trecut, iar acum gândul meu este la meciul cu Mioveni. Așa cum a spus și Mister (n.r Nicolo Napoli) ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care se închide foarte bine și se bazează pe contraatac. Nu ne-am făcut calcule să câștigăm un anume număr de puncte, iar apoi să stăm liniștiți. Noi trebuie să luăm în parte fiecare meci și să obținem tot ce se poate mai mult."