Știința va face deplasarea cu avionul la Botoșani. Vezi lotul pe care se bazeaza Napoli

Știința va face deplasarea cu avionul la Botoșani. Vezi lotul pe care se bazeaza Napoli

Marcel Puscaș: "Întreg lotul de jucători și membrii staff-ul tehnic vor face deplasarea cu avionul!" 

220417 FCU Clinceni Echipa 

FC Universitatea Craiova va disputa luni, cu începere de la ora 15:30, partida cu FC Botoșani. Pentru această deplasare, antrenorul Nicolo Napoli se va baza pe următorii jucători: Popa, Mogoșanu - Negru, Paramatti, Diallo, Kovacic, Huyghebaert, Bușu - Achim, D. Albu, Asamoah, C. Albu, Pop, Marquet, Van Durmen, Sidibe - Compagno, Balan, Bauza, Ondaan.

Însă, în urmă unei informații eronate prezentate de un site din presa centrală din Capitală, directorul executiv al Științei, Marcel Puscaș a facut următoarele precizări pe pagina personală de facebook: "În legătură cu deplasarea echipei noastre la Botoșani, pentru că s-au vehiculat în presă informări neadevărate, precizez că aceasta se va efectua de către întreg lotul de jucători și stafful tehnic, cu avionul duminică la prânz pe ruta București-Suceava de unde vor fi preluati de autocar. Personalul auxiliar și conducerea vor face deplasarea cu o zi inainte direct la Botoșani cu autocarul clubului".

Totodată, pe pagina oficială a clubului din Bănie a fost postat următorul comunicat: "În legătură cu articolul publicat în Fanatik despre deplasarea echipei către Botoșani, al cărui titlu este - «Situație jenantă pentru FC U Craiova înaintea meciului de la Botoșani. Unii jucători merg cu avionul, alții cu autocarul», clubul nostru face următoarele precizări:

Nu este pentru prima dată când publicația Fanatik dezinformează opinia publică cu privire la clubul nostru. Deplasarea echipei și a staff-ului tehnic spre Botoșani se va face în cele mai bune condiții duminică, 24 aprilie, ora 12:45, pe ruta București-Suceava, cu avionul, urmând ca personalul auxiliar să ajungă la destinație cu autocarul, cu o zi înainte. Aceștia, din urmă, îi vor aștepta pe cei deplasați cu avionul direct la aeroportul din Suceava pentru a se îndrepta către Botoșani.

Acest lucru dovedește o bună organizare din partea clubului și nicidecum o deplasare «jenantă», așa cum dezvăluie Fanatik. Nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii și antrenorii să nu facă deplasarea în grup. Este posibil ca unora să nu le convină faptul că acțiunea organizată în cursul zilei de azi (n.r. - vineri), ce a avut loc la Electroputere Mall din Craiova, în care jucătorii noștri au împărțit ouă de Paște, a avut succes".