Porumboiu: „Viața lui Adrian Mititelu este la orice oră un subiect de film" Ce spune de FCU!

Porumboiu: „Viața lui Adrian Mititelu este la orice oră un subiect de film" Ce spune de FCU!

Adrian Porumboiu este convins că FCU o să fie mult mai puternică cu Adrian Mititelu în libertate!

200617 mititelu

FC Universitatea Craiova 1948 a intrat vacanță după finalul meciurilor din play-out, dar fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu este convins că Știința va deveni mult mai puternică din toamna acestui an, atunci când este de așteptat ca Adrian Mititelu să revină acasă.

Am urmărit și eu cu atenție meciurile lui FCU din acest campionat, mai ales că am un respect deosebit pentru acest fanatic al fotbalului românesc, Adrian Mititelu. Doar un om fanatic, așa cum este Adrian, putea să pornească din nou de la zero un proiect, după ce i-au fost măcelărite două echipe. Lumea nu trebuie să uite ceea ce i s-a întâmplat acestui om în ultimii 10-11 ani, iar viața sa poate să fie la orice oră un subiect de film. Pe acest om l-au băgat în faliment, dar l-au mai și băgat în pușcărie ca pe un hoț de cai. Iar Adrian o avea el și greșeli, nu e nimeni perfect, dar hoț nu este. Eu nu știu ce om din fotbalul nostru avea ambiția asta a lui Adrian Mititelu ca să înceapă din mocirlă un alt proiect. Iar după ce echipa lui se apropiase de Liga 1, gata, l-au și băgat la pușcărie.

porumboiu

Însă, Adrian nu a cedat nici din spatele gratiilor și a reușit să își țină echipa pe linia de plutire. Nu este deloc ușor, iar pe lună salariile și alte cheltuieli pentru o echipă știți și voi că nu sunt deloc mici. Iar el toacă în fotbal banii familei sale, nu de pe la sponsori sau de pe la unii și alții. Sunt convins că echipa o să arate și mai bine după ce el o să revină acasă, iar eu îi doresc lui Adrian să se întoarcă cât mai repede în sânul familiei. Nu vă ascund că i-am urmărit echipa la câteva meciuri, nu are echipă rea, dar pentru play-off consider că îi mai trebuie trei -patru jucători buni. Și acum are la echipă vreo trei jucători buni. Argentinanul, atacantul ăla înalt, dar și portarul. Voi cei din presă mă tot întrebați dacă el mai are forța să se bată cu Gigi Becali, dar de ce tot îmi spuneți de Gigi Becali? Eu știu că lui Mititelu îi place să se bată cu locul 1, iar locul 1 este CFR Cluj. Nu vedeți că Gigi Becali tot aleargă de ceva ani, dar tot pe locul 2 termină? În acest campionat l-am și sunat pe băiatul lui Adrian să îl felicit după câteva meciuri. El este la început de drum în fotbal și nu îi este nici lui ușor, dar îi transmit că dacă are nevoie de vreun sfat, deși sunt sigur că îl consultă pe tatăl său, telefonul meu este deschis la orice oră pentru el. Eu de ce nu mai revin în fotbal? Sunt foarte dezamăgit. Am făcut greșeala să cred în unii oameni, dar vă asigur că pe unii dintre ei trebuia să îi țin la mii de kilometri distanță de mine", a spus Porumboiu.