Valeriu Iftime: „Cu Adrian Mititelu acasă, FCU o să se bată la play-off în campionatul următor!"

Valeriu Iftime: „Cu Adrian Mititelu acasă, FCU o să se bată la play-off în campionatul următor!"

Valeriu Iftime este convins că lupta din sezonul viitor pentru play-off o să fie și mai tare.

200909 fcu ripensia mititelu

FC Botoșani a ratat calificarea în acest sezon în play-off, iar vineri seara a pierdut și barajul cu cealaltă echipă din Craiova pentru Conference League. Valeriu Iftime este dezamăgit de parcursul echipei sale din acest campionat și a spus pentru Ediție.ro că de la anul lupta pentru play-off o să fie și mai puternică.

Asta este situația. Noi în acest campionat am pierdut pe mâna noastră meciurile importante, dar am fost și ciupiți destul de rău de arbitraje pe parcursul campionatului. Însă, acum nu mai contează, totul a trecut. Dar din sezonul următor o să fie un campionat și mai greu, deoarece și acum în play-out au fost câteva echipe care puteau să joace în play-off. Mă refer la Sepsi, Rapid, FCU și la Botoșani.

Toți vom încerca să ne întărim, iar eu cred că din campionatul următor și FCU va avea un cuvânt greu de spus, mai ales că o să îi vină și patronul acasă. E clar că dacă Adrian Mititelu este și fizic lângă echipa lui situația se va schimba din toate punctele de vedere. Însă, este de apreciat că fără sponsori omul ăsta a reușit să țină echipa pe linia de plutire în Liga 1 doar din banii familiei sale. Nu e ușor să gestionezi o treabă bună, mai ales că te afli unde te afli. Este de apreciat că omul ăsta an de an tot bagă bani în fotbal, iar costurile lunare sunt foarte mari. Dacă vrei să îți faci o echipă bună trebuie să ai pe an un buget de la 4 milioane de euro în sus. Eu așa consider. Însă, dacă vrei să te duci și să faci figurație în play-off, nu faci nimic bun. Vedeți cazul lui FC Argeș", a spus Iftime.