EXCLUSIV. Știința va întâlni Slatina într-un meci amical. Când va avea loc partida!

EXCLUSIV. Știința va întâlni Slatina într-un meci amical. Când va avea loc partida!

FC Universitatea Craiova va reveni marți din Austria.

bauza gol

Știința a încheiat stagiul de pregătire din Austria, iar delegația alb-albaștrilor din Bănie va reveni în țară în cursul zilei de marți. Însă, conducerea „juveților" a mai perfectat un amical. Ediție.ro vă informează că FCU va întâlni vineri, cu începere de la ora 10:30, în baza „Tărâmul Leilor" Slatina, formație care a promovat din nou în Liga 2.

Dan Oprescu, antrenorul adversarilor alb-albaștirlor din Bănie a vorbit pentru Ediție.ro despre acest meci. „Am fost contactați de domnul președinte Marcel Pușcaș pentru a ni se propune disputarea unui meci amical. Jocul va avea loc în baza de pregătire a dânșilor din Craiova, cu începere de la ora 10:30, iar noi am acceptat cu mare plăcere să jucăm acest meci, mai ales că este vorba de o echipă de tradiție.

Noi am reluat pregătirea de câteva zile, iar acum ne aflăm în cantonament. În mod sigur o să fie un meci frumos, deși adversarii noștri au un avans de pregătire mai mare față de noi, ei aflându-se pe final de pregătire înaintea reluării campionatului de Liga 1", a spus Oprescu.