Andrea Compagno și Rici Grigore, gata pentru meciul cu CFR Cluj. Ce spune Dan Petrescu despre FCU

Compagno și Rici Grigore au vorbit într-o conferință de presă despre partida cu CFR Cluj. 

rici grgore

Cei doi jucători ai Științei au prefațat partida cu FC Universitatea Craiova- CFR Cluj într-o conferință de presă, joc care se va disputa duminică, cu începere de la ora 16:00, pe arena "Ion Oblemenco" din Bănie.

Andrea Compagno a declarat: „Întâlnim campioana ultimelor cinci ani, iar eu sper să obținem victoria. Dacă ne incomodează căldura? La ora meciului căldura o să fie un adversar pentru ambele echipe. Îmi doresc să punem în practică tot ce am pregătit la antrenamente în această săptămână și să obținem toate cele trei puncte. Jucătorii de la CFR nu vor veni obosiți în Bănie, deoarece după părerea mea ei au avut un meci ușor în cupele europene. Îmi doresc să realizăm obiectivul nostru, calificarea în play-off. Formăm o adevărată familie, iar antrenorul nostru asta își dorește. Transferul lui Papadopulos este un transfer foarte bun. El a jucat la cel mai înalt nivel și suntem suguri că o să ne ajute. Nu mă gândesc la meciurile care ne vor aștepta după partida cu CFR Cluj, eu mă gîndesc doar la meciul cu CFR.

La rândul său, Rici Grigore a declarat: „Mă bucur că am venit la Craiova. Însă, în primul mă bucur că am fost dorit de absolut toți cei din acest club. De la patron până la antrenor. M-a simțit apreciat, iar acest lucru contează pentru mine. Am venit la Craiova cu inima deschisă, mai ales că este un club de tradiție. Vin de la o echipă cu suporteri fanatici, dar și aici la Craiova suporterii sunt la fel de fanatici. Nu am mai jucat pe o asemnea căldură, dar până la urmă noi suntem fotaliști profesioniști și suntem plătiți să intrăm pe teren în orice fel de condiții. Consider că obiectivul nostru este realizabil, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Transferul lui Papadopulos este un transfer foarte bun, deoarece el este un jucător foarte experimentat".

Dan Petrescu se teme de căldura din Bănie!

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a vorbit și tot într-o conferință de presă de partida FC Universitatea Craiova-CFR Cluj. "Vine un meci, care, sincer, nu mi-aș fi dorit să vină așa repede din mai multe motive: căldură, deplasare și ceva probleme de lot. Trebuie să jucăm dacă s-a programat meciul. Sper să nu pățească nimeni nimic. Sincer, mie îmi e cam frică de acest meci. Poate doar la Mondialul din 94 a mai fost căldura asta. După meci doctorul ne-a cântărit și ne-a spus că am pierdut 4 kilograme. Sper că acum nu să nu fie chiar așa de cald și să putem juca în condiții normale. Am înțeles că Craiova a  luat un jucător de la Atromitos, care a fost și prin Bundesliga, la Hamburg. E clar că e un jucător de nivel ridicat. Pe patronul lor îl respect foarte mult pentru ce a făcut în fotbal. Va fi primul meci al lor acasă, toți își doresc victoria.

dan petrescu

Croitoru a avut rezultate bune la Botoșani. El a antrenat numai acolo. Acum avea nevoie poate de altă experiență, să vadă că nu e ușor să fii antrenor în mai multe locuri. La Botoșani cunoștea orașul, clubul. Acum trebuie să dovedească și la altă echipă. E un antrenor care știe ce face”, a spus Petrescu.