„Mititelu se ocupă de echipă de dimineața până seara. S-au schimbat multe la club cu venirea lui acasă!"

Florin Prunea este convins că FC Universitatea Craiova va crește și mai mult în valoare.

MITITELU

Fostul mare portar al naționalei României, dar și câștigător al eventului cu Universitatea Craiova în 1991, Florin Prunea, 53 de ani, a vorbit la ProSport Live despre FC Universitatea Craiova și este gata să parieze pe goalkeeperul Științei, Robert Popa. Totodată, acesta a spus că de când patronul Științei s-a întors acasă foarte multe lucruri s-au schimbat în viața de zi cu zi a clubului din Bănie.

Prunea a mai mărturisit că la nimeni nu trebuie să i se pară incredibilă victoria alb-albaștrilor, cea pe care leii din Bănie au obținut-o duminica trecută cu campioana României, scor 3-1. „ Dar de ce vi se pare incredibil? Ați văzut meciul? Au obținut o victorie fără niciun fel de probleme! La Craiova lui Mititelu, nu este acum nimic întâmplător. Acum, eu cred că FCU e în primele trei echipe ca lot și uită-te că ei nu se opresc. Dă-i cu Gabi Iancu, un jucător care se pliază pe stilul lor de joc, Van Durmen… Se vede că sunt jucători de calitate.

Și nu uita cel mai important lucru: s-a întors patronul acasă. E foarte important. Am spus-o de la început: când va ieși Mititelu, o să vedeți un alt club acolo. Se vor schimba multe la club cu el acasă. E altceva în viața tuturor angajaților de acolo când vine patronul la club. Și eu sunt convins, dar se vede cu ochiul liber că și la echipă se întâmplă la fel. El este omul care stă la club de dimineața până seara. Adrian Mititelu este omul care este apropiat de ei, omul care stă de vorbă cu antrenorii. Sigur, și stilul de joc al lui Marius Croitoru…

Atenție! Adrian Mititelu nu a schimbat foarte mult în această vară la echipă. El a mers pe omogenitatea lotului. Ei au adus nu cantitate, ci calitate. Se vede că sunt jucători de calitate ce au luat până acum. Și să îl urmăriți pe copilul ăsta din poartă, Robert Popa. Craiova va face bani mulți cu copilul ăsta. Și aveți  un pic derăbdare să îl integreze și pe Papadopulos. Craiova o să fie o nucă tare de tot în acest campionat. Mi-a plăcut mult și acel fundaș central Duarte. E foarte puternic și sigur în execuții, nu se complică deloc”, a spus Florin Prunea.