Adrian Mititelu: „Toți s-au înfruptat din echipa noastră din 2009. Gigi Becali mi-a luat trei jucători!"

Adrian Mititelu: „Toți s-au înfruptat din echipa noastră din 2009. Gigi Becali mi-a luat trei jucători!"

Adrian Mititelu a vorbit despre FC Universitatea Craiova.

200617 mititelu

Adrian Mititelu este convins în continuare că în urmă cu 10-12 ani Universitatea Craiova a avut o echipă puternică, dar roadele muncii sale le-au cules alții, după ce Sandu și Dragomir au orchestrat dezafilierea Științei. Patronul Universității a vorbit și despre actuala generație, cea pregătită de Marius Croitoru.

"Am crezut în echipa asta de acum, încă de anul trecut am anticipat lotul, că este valoros pentru Liga 1. Eu, cu experiența mea de 48 de ani de când mă uit la fotbal, am anticipat că avem o echipă bună. Avem acum și un antrenor foarte bun la echipă. Și in 2009 am avut o echipă foarte bună, foarte valoroasă, dar unii jucători erau tineri și nu au avut timp să explodeze. Echipa mi-a fost luată cu japca, a fost dezafiliată.

Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucătoriși după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea. Pe Prepeliță nu mi l-a plătit. Pentru Mihai Costea își ia banii înapoi acum de la masa credală.

Am văzut că a declarat că aș fi în culpă față de domnia sa, că dacă nu făcea dânsul la proces ceva… E o aberație! Singurul rol a fost de îndeplinirea procedurii legale, s-a amânat procesul pentru că nu s-a făcut citarea cu FCSB, care a fost parte în procesul de fond. Era un proces de fond, nu a avut domnul Becali nicio treabă”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.