Adrian Mititelu, atac devastator la adresa lui Mihai Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie!"

Adrian Mititelu l-a „mitraliat" pe Mihai Rotaru în direct la Pro Arena.

mititelu severin

Adrian Mititelu este omul care a riscat orice pentru Universitatea Craiova, inclusiv libertatea. Dar, deranjat de faptulul că șefului celeilalte echipe din Bănie i se tot spune în media "patronul Universității Craiova," finanțatorul alb-albaștrilor s-a dezlănțuit la adresa acestuia.

"Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate - valori precum dreptul la muncă - lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. - de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»...El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui RotaruComplice, Federația Română a modificat legea. Au schimbat regulamentul de organizare si au spus că poate să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Țineți mine: Universitatea este doar un nume de scenă. Ei, de fapt, nu sunt Universitatea Craiova. Dar nu-i mai spuneți lui Rotaru patronul Universității Craiova! E fără tăgadă faptul că Rotaru conduce acea echipă, dar el nu e patron! E cel mai mare demagog! Nu-l jignesc, spun doar că e un beneficiar.

Am fost dați afară, fără să se țină cont de munca mea și de investiția mea. Eu jucam pe la Severin, iar pe munca mea, Rotaru își sponsoriza noul club! Și-a construit bază în Valea Jiului din banii craiovenilor! Asta a făcut individul Rotaru Mihai! CSU este cea mai ajutată echipă, iar mie mi s-a furat un club cu japca. Este o echipă politică. Rotaru a devenit bogătaș, cu aere de patron. Întrebați-l ce escrocherii a făcut, asta e adevărul. Rotaru dă mesaje, vine cu diversiuni. Dar adevărul va ieși cândva la iveală. Toți știu, în inima lor, că echipa mea e cea adevărată. Șapte ani de zile, Rotaru m-a blocat! Vă dau cuvîntul meu că nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. El m-a băgat în închisoare, nu exagerez cu nimic. Vă jur! Au omorât adevărata Universitatea Craiova”, a încheiat Mititelu.