Întăriri în ofensiva alb-albaștrilor. "Ganezu" jr a semnat cu Știința!

Întăriri în ofensiva alb-albaștrilor. "Ganezu" jr a semnat cu Știința!

FC Universitatea Craiova a mai perfectat încă un transfer.

 220817 FB mititelu ganea ganea

Conducerea Științei nu a închis campania de achiziții iar oficialii alb-albaștrilor au perfectat în cursului zilei de miercuri transferul fiului fostului mare atacant al României, Ionel Ganea.

Ediție.ro vă informează că George Ganea, 24 de ani, a semnat cu FC Universitatea Craiova după ce a plecat de la FC Argeș, iar apoi a închis conturile cu Farul Constanța.

"Suntem încântați să anunțăm sosirea la echipă a lui George Ganea, fiul fostului atacant al Științei și al naționalei Ionel Ganea.
Acesta a semnat un contract cu gruparea alb-albastră pentru următorii 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane, și este deținut în coproprietate cu Farul Constanța"
, este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Științei.

Tatăl lui George, Ionel Ganea, 49 de ani, a jucat la Universitatea Craiova în sezonul 97-98 și a fost omul care "i-a luat" titlul Rapidului, după ce a marcat 2 goluri în celebrul meci din 1998. Atunci, Știința a remizat în Bănie, 2-2 cu echipa lui Lucescu, iar titlul s-a dus în Ghencea. Peste trei zile Știința se întâlnea din nou cu Rapidul în finala Cupei României, dar Universitatea a fost învinsă de acestă dată cu scorul de 1-0, gol Marinescu din lovitură de la 11 m.