Marius Croitoru: „Ne dorim foarte mult să ajungem în finala Cupei României!"

Marius Croitoru a dezvăluit că își dorește să ajungă cu FCU în finala Cupei României!

croitoru cupa 3

Marius Croitoru a susținut o conferință de presă cu o zi înaintea plăcării Științei la Timișoara. Tehnicianul alb-albaștirlor a mărturisit că pune mare preț și pe Cupa României, competiție pe care ar vrea să o câștige cu FC Universitatea Craiova. FCU va întâlni marți, cu începere de la ora 16:00, Ripensia Timișoara ăi play-off-ul Cupei României.

"Intrăm într-o competiție așa-zisă a surprizelor, dar noi mergem la Timișoara să ne calificăm. Îm doresc să ne calificăm în intervalul celor 90 de minute, după care să revenim și să ne urmăm pașii firești din campionat. Însă, cel mai important meci este cel de marți, iar noi îl vom trata cu maximă seriozitate. Diferența de valoare este net în favoarea noastră, dar nu dorim să lăsăm loc de nicio surpriză. Ne dorim foarte mult să ajungem în finala acestei competiții și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Consider că acum formatul de desfășurare al Cupei României este și mai interesant. După meciul de la Voluntari s-a lucrat și cu gândul de corecta unele lucruri și de a redresa situația. E deranjat cînd faci meciuri mari cu echipe din fruntea clasamentului, iar când întâlnim echipe de nivelul nostru sau sub noi, clacăm. Ne lipsește ceva momentan.

Dar ușor, ușor băieții vor înțelege că nu e de ajuns să faci două meciuri bune pe lună ca să ajungi o echipă mare. Ca să ajungi o echipă mare trebuie să câștigi cu echipele inferioare ție. Eu ca antrenor nu am ce să lucrez foarte multe lucruri tactic, deoarece echipa joacă. Singurul lucru este acolo în fața porții. Iar acolo ține de concentrarea jucătorilor și de decizia lor. În anumite momente se tratează foarte lejer situațiile astea. Lasă că mai vine una, mai vine alta și tot așa. Nu, trebuie să te concentrezi și să marchezi atunci când o ai.  Te trezești apoi că ai dominat meciul din primul până în ultimul minut, dar pleci acasă fără niciun punct. Mă bucur că a venit și Ibrahim, a durat un pic formalitățile pentru viză și probabil că o să mai dureze vreo două săptămâni până îl vom integra", a spus Croitoru.