EXCLUSIV. Alex Vodă: „Mi-am dorit enorm să joc la FC Universitatea și mulțumesc conducerii pentru această șansă!"

EXCLUSIV. Alex Vodă: „Mi-am dorit enorm să joc la FC Universitatea și mulțumesc conducerii pentru această șansă!"

Alex Vodă s-a alăturat lotului Științei cu două zile înaintea plecării lui Marius Croitoru din Bănie.

vodă 2

În urmă cu două zile, FC Universitatea Craiova a anunțat transferul lui Alex Vodă, 24 de ani, cel care este fundaș dreapta de meserie, dar poate să joace și mijlocaș dreapta. Ediție.ro a stat de vorbă cu fotbalistul care are deja 31 de meciuri în Liga 1, încă de pe vremea în care juca pentru Hermannstadt.

Mulțumesc din start conducerii pentru șansa oferită. De mic am visat să joc la această echipă, mai ales că eu sunt născut în Craiova. Cum de s-a realizat transferul meu la FC Universitatea Craiova? Vă explic exact cum au stat lucrurile. Eu am jucat 31 de meciuri în Liga 1 pentru Hermannstadt, am și marcat în prima divizie pentru această echipă.

Ulterior am fost împrumutat la Șelimbăr, acolo unde din păcate m-am accidentat în cantonamentul lor din Antalya. Prin martie m-am operat și a trebuit să stau e perioadă destul de lungă pentru a mă recupera foarte bine. Acum sunt perfect sănătos și l-am rugat pe tatăl meu să ne luăm inima în dinți și să mergem la sediul clubului să facem întrebare conducerii dacă mi se poate da și mie o șansă să joc la FC Universitatea Craiova. Ulterior am luat legătura cu domnul Pușcaș și în cele din urmă mi s-a dat posibilitatea să merg la antrenamente. L-am prins la echipă două zile și pe Marius Croitoru.

voda 3

În cele din urmă am semnat cu FCU și sunt foarte bucuros pentru șansa oferită. Am discutat și cu patronul echipei, domnul Adrian Mititelu. Dânsul mi-a urat multă baftă, iar de acum depinde totul doar de mine ca să mă impun. Nu m-am născut titular și vă promit că voi munci foarte mult la antrenamente. Postul meu de bază este cel de fundaș dreapta, dar pot să joc și mijlocaș de bandă dreapta. Colegii m-au primit foarte bine la antrenamente și după cum v-am mai spus mai devreme voi munci din greu", a spus Vodă.