Înfrângere în Gruia! CFR Cluj -FC Universitatea Craiova, scor 3-1

Înfrângere în Gruia! CFR Cluj -FC Universitatea Craiova, scor 3-1

CFR Cluj a câștigat partida cu Știința, 3-1.

221107 cfr fcu bahassa

FC Universitatea Craiova nu își găsește încă busola și a înregistrat în Gruia o nouă înfrângere în campionat. Deși alb-albaștrii au început curajos meciul din Ardeal, iar în minutul 13 Baeten a avut o ocazie de gol pentru olteni, ulterior, după doar trei minute gazdele deschid scorul prin Janga. Huyghebaert face un marcaj larg la Yeboah, iar atacantul ardelenilor îi centrează perfect în fața porții lui lui Janga, cel care i-a luat fața lui Duarte și a marcat primul gol al partidei.

În minutul 20, Yeboah are șansa să ducă scorul la 2-0, dar mingea șutată de acesta nimerește bara porții lui Popa. Același lucru l-a făcut și Chițu, min 29, care i-a ridiculizat pe fundașii centrali ai gazdelor, dar din păcate șutul său cu dreptul a nimerit bara porții lui Scuffet.

În minutul 33, Manea duce scorul la 2-0 după ce scapă nemarcat în careul oltenilor și îl învinge pe Popa cu un șut în forță. Dar în ultimul minut al primei reprize, Bauza, cel care în acest meci a semănat în sfârșit cu Bauza de la începutul campionatului, a nimerit și el bara porții lui Scuffet.

221107 cfr fcu bauza

După pauză, Bahassa intră în locul lui Achim, iar Van Durmen, șters în prima repriză pe banda stângă, este trimis în centru. Și jucătorul francez face faza  pentru golul marcat de George Ganea, nu înainte să fie excelent lansat de Bauza pe partea stângă. Dar din păcate gazdele duc scorul la 3-1 șase minute mai târziu, atunci când Yeboah înscrie cu un șut din drop din centrul careului de 16 metri.

Până la final nu se mai întâmplă nimic notabil, iar Știința înregistrează o nouă înfrîngere în campionat.

CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Deac - Yeboah, Janga, Petrila

REZERVE: Bălgrădean - R. Bălan, Kolinger, Cvek, Roger, Bîrligea, Vito, Malele
ANTRENOR: Dan Petrescu

FCU: Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Bauza, Van Durmen - Chițu
REZERVE: Mogoșanu - R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Bahassa, Sidibe, G. Ganea, Blănuță, G. Iancu
ANTRENOR: Dan Vasilică