Înfrângere nemeritată în Superliga. FC Universitatea Craiova-FCSB, 0-2

Înfrângere nemeritată în Superliga. FC Universitatea Craiova-FCSB, 0-2

FC Universitatea Craiova a pierdut un nou joc pe teren propriu.

bahassa

FC Universitatea Craiova pare că nu își revine în campionat. Echipa joacă, domină adversarul, dar tot pierde partidele. În jocul cu FCSB, alb-albaștrii au pierdut din nou nemeritat, dar așa se întâmplă când concentrarea și luciditatea lipsesc în fața porții, iar adversarii profită de singurele ocazii pe care le au.

În meciul cu FCSB, Știința a primit gol încă de la „vestiare". În urma unei faze fixe, după un fault total aiurea făcut de un fundaș al Științei în banda dreaptă, Olaru execută lovitura liberă, Huyghebaert respinge din centrul careului direct la Octavian Popescu, iar tânărul jucător al roș-albaștrilor prinde un trasor de la 23 de metri. Și mingea ușor deviată de același fundaș belgian al Științei a ajuns în plasa porții lui Popa. Și uite așa că, nici nu a început bine meciul, iar scorul era încă din minutul 3 al partidei, 0-1.

radunoivic

Dar alb-albaștrii nu fac deloc pasul în spate și își domină advesarul de la fază la fază, cu cu un Bahassa cu mult peste nivelul echipei lui Nicolo Napoli. Fotbalistul francez își ridiculizează adeversarii prin driblingurile sale și prin acțiunile spectaculoase, dar colegii săi nu profită de pasele și de forma acestuia. Rând pe rând Chițiu și Ganea se încurcă prin fața porții, ratând ocazii mari sau luftând la unele mingii.

Pe un fond de dominare al alb-albaștrilor, Paramatti face un corner cadou ospeților, iar acesta i-a costat pe olteni. Cordea centrează, Dawa îi ia fața lui Huyghebaert, iar mingea reluată de fundașul central al oaspeților, după ce lovește bara se oprește din nou în plasa porții lui Popa. Uite așa, FCSB are eficiență maximă, două șuturi-două goluri, iar Știința își continua calvarul din fața porții lui Târnovanu din cauza lipsei de concentrare.

După pauză, Bauza este trimis pe gazon, Napoli spunând după meci că argentinianul a avut și are niște probleme la un degent de la picior. FCSB dispare complet din joc, oaspeții nemaiavând nicio ocazie de gol, dar Știința tot nu reușește să fructifice nicio ocazie, iar meciul se termină cu rezultatul înregistrat încă de la pauză, 0-2.

Deși la începutul campionatului nici nu se punea problema de un astfel de scenariu, Știința a ajuns acum pe penultimul loc în Superliga, iar sârșitul de an este unul foarte greu.

FCU Craiova: Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim - G. Ganea, Baeten, Bahassa - Chițu 
Rezerve: Gurău - Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu 
Antrenor: Nicolo Napoli 

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Omrani, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu 
Antrenor: Mihai Pintilii