Nicolo Napoli face apel către fanii Științei înainte de meciul cu CSU: „Avem nevoie de suporterii noștri!"

Nicolo Napoli face apel către fanii Științei înainte de meciul cu CSU: „Avem nevoie de suporterii noștri!"

Nicolo Napoli, Andre Duarte și George Ganea au susținut o conferință de presă.

ganea

Antrenorul principal al Științei și cei doi elevi ai săi au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida împotriva celeilalte echipe din Bănie. Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, pe arena „Ion Oblemenco" din Bănie

Primul care a luat cuvântul a fost antrenorul principal al alb-albaștrilor, Nicolo Napoli. "E un meci foarte dificil, jucăm împotriva celeilalte echipe din Bănie și trebuie să câștigăm această partidă. Vreau ca băieții să facă un meci foarte bun. Este un derby al orașului și ambele echipe au ambiția să câștige acest meci. O eventuală victorie este foarte importantă pentru parcursul nostru viitor. Sper că Peluza Sud o să fie plină. Avem nevoie de suporteri. Sunt foarte importanți pentru noi. Meciul nu l-am preg[tit ca pe un joc special, ci ca pe unul normal deoarece știm despre ce este vorba și ce ne așteaptă aici", a spus Napoli.

La rândul său George Ganea a declarat: " O să fie un meci dificil, iar noi știm cât de important este acest meci pentru suporterii noștri. S-a început un proiect din Liga 4 și știm când de mult se dorește ca noi să câștigăm acest meci. Cei vechi din echipă ne-au ajutat pe noi cei noi și ne-au explicat cât de mportant este un astfel de meci pentru fanii noștri. O să fie un meci pe viață și pe moarte, iar npoi avem neapărat nevoie de toate cele trei puncte. Suntem jos în clasament, dar am avut și meciuri foarte bune. Consider că am avut mare ghinion, deoarece nu am evoluat atât de rău.  Știți bine că am dominat mai în toate meciurile pe care le-am avut. Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi și să ne împingă de la spate către victorie. Nu sunt deloc fericit pentru locul în care ne aflăm, iar eu personal îmi doresc să joc mai bine".

duarte

Andre Duarte a declarat: "Știm că este un derby, iar noi vom încerca să câștigăm toate punctele. Ne dorim victoria. Știu că este o mare rivalitate între cele două formații. Nu pot spune că simt o mare presiune. Ok, pentru mine este un meci important, dar toți cei din echipă și din club știm că este un meci foarte important".