Dumnezeu nu doarme! Cealaltă echipă din Bănie-FC Universitatea Craiova, 0-2

Dumnezeu nu doarme! Cealaltă echipă din Bănie-FC Universitatea Craiova, 0-2

FCU a jucat tactic perfect și a câștigat meciul cu CSU.

George ganea

Cealaltă echipă din Bănie venea pe cai mari împotriva Științei, mai ales că elevii lui Mirel Rădoi câștigaseră ultimele jocuri dintre cele două formații. De această dată însă, așezați bine pe teren de Nicolo Napoli, dar și cu o pregătire fizică foarte bună făcută după plecarea lui Croitoru, Știința a jucat exact și a părut că știe ce vrea în acest meci încă din startul partidei. Fiecare jucător al lui FCU a arat metru cu metru pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco" și le-a închis aproape perfect culoarele elevilor fostului selecționer al României.

Însă, CSU a avut o ocazie foarte mare de a deschide scorul prin Rivaldinho, min 26, dar „Guso" din Bănie al Științei, Ionuț Gurău, imperial în acest meci, a apărat senzațional șutul fiului fostului mare internațional brazilian și cîștigător al Balonului de Aur.

De partea cealaltă, cu o organizare foarte bună, cu Bahassa, Bauza și George Ganea cu mare chef de joc, Știința a hărțuit în permanență apărarea lui CSU, Rădoi dându-și seama încă din prima repriză că FCU o o să fie nucă prea tare pentru echipa sa în acest meci. În sinea lui se mulțumea deja cu un 0-0.

ganezu

Dar nu a fost nici măcat așa, deoarece după pauză, Pepe Bauza și-a arătat clasa și l-a servit excelent pe Baeten, min 50, belgianul șutând imparabil sub tranversala porții lui Lazar. Rădoi și-a ros unghile în stilul caracteristic, iar până să mai încerce să regleze ceva din mers în jocul fără vlagă al echipei sale, George Ganea a dus scorul l-a 0-2, min 60 și a dezlănțuit fiesta în tabăra suporterilor lui FCU prezenți la acest meci.

CSU pedalează în continuare în gol iar Rădoi, majoritarul Andrici, dar și celălalt acționar minoritar al lui CSU primesc o bine meritată lecție din partea Științei adevărate.

baeten clona

CSU: Lazar - Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, D. Benga - Al. Crețu, Căpățînă, Nistor - Rivaldinho, Baiaram 
Rezerve: D. Rusu - Mateiu, Ed. Florescu, Cîmpanu, Melniciuc, Roguljic, A. Ivan, Markovic, M. Danciu 
Antrenor: Mirel Rădoi 

U Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen - D. Albu, Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - G. Ganea 
Rezerve: Mogoșanu - R. Grigore, Zanfir, Asamoah, Marquet, Sidibe, Chițu, Blănuță, G. Iancu 
Antrenor: Nicolo Napoli