Rodion Cămătaru: „FCU are echipă mai bună ca Dinamo, iar după meciul cu Farul moralul este bun!"

Rodion Cămătaru are încredere în jucătorii lui FCU.

210726 fcu dinamo 24 bauza assist

Dinamo va întâlni vineri, pe Național Arena, cu începere de la ora 21.30 FC Universitatea Craiova. Fostul mare atacant al Științei, Rodion Cămătaru, 63 de ani, a vorbit cu Ediție.ro despre acest meci. „După părerea mea vom urmări un meci bun al campionatului nostru, iar eu o văd favorită pe FCU. După victoria cu Farul băieții au moralul ridicat, dar meciurile cu Dinamo sunt și mai speciale pentru noi oltenii.

FCU are în componență jucători foarte buni, iar unii dintre ei pot face la orice oră diferența în meciuri. Chițu se află într-o formă bună, iar eu cred că el nu trebuia să lipsească de la echipa națională. Dinamo vine după un an de Liga 2, iar lui Burcă îi trebuie timp ca să închege o echipă bună și pentru prima ligă. El știe clar că este o mare diferență între cele două ligi și are nevoie de ceva timp. Nu îi poți cere lui Burcă să facă minuni peste noapte. Cei de la FCU au experiență mai mare și trebuie să dea totul pe teren, mai ales că joacă și pe Național Arena.

Dacă FCU își va rezolva și problema antrenorului, atunci eu o văd ca o echipă cu pretenții la play-off. Mulți îl acuză pe Mititelu, dar și eu dacă aș fi în locul lui poate că aș fi fost tot așa mai reținut în unele alegeri. În ziua de azi se toacă bani foarte mulți în fotbal, iar el a trecut prin multe. Nu este ușor să începi din nou de la zero și să te apuci să toci iar bani în fotbal. Eu m-am mai întâlnit așa prin oraș cu Mititelu, iar dacă mă întreabă una și ala îi dau câte un sfat. Însă, până la urmă sunt banii lui și el decide. Aștept cu mare interes meciul cu Dinamo", a spus Cămătaru.