Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu (50 de ani) a semnat prelungirea contractuală cu PAOK Salonic. Deşi mai avea un an din actuala înţelegere, presa din Grecia anunţă că patronul Ivan Savvidis a decis să îi acorde un nou angajament, pentru a-şi arăta reunoştinţa pentru perfomanţele foarte bune din acest an.

razvan lucescu

Pe lângă extinderea contractului cu încă un sezon, până în 2021, Răzvan Lucescu va primi şi o mărire de salariu, astfel că va ajunge la 800.000 de euro/ sezon. După ce a câştigat titlul cu PAOK Salonic, primul după 34 de ani, antrenorul român a cucerit şi Cupa Greciei. PAOK a învins-o în finala de la Atena pe AEK, 1-0, după golul marcat de Akpom în finalul primei reprize. Este primul event din istoria clubului din Salonic şi a treia Cupă a Greciei la rând. Răzvan Lucescu a fost pe bancă la ultimele două, toate cele trei trofee fiind cucerite în faţa lui AEK Atena.

PAOK rupe, aşadar, supremaţia echipelor din Atena şi va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor în sezonul viitor, urmând să atace prezenţa în grupele celei mai importante competiţii la nivelul echipelor de club.

sursa: Mediafax