EXCLUSIV. Scandal la Chiajna. Bătaie între jucători, iar Falub și Gorobsov s-au contrat în vestiar!

Adi Falub gestionează din ce în ce mai greu situația în vestiarul Concordiei. 

aD00ODAmemM9MSZoYXNoPTliMzM4NzcwN2NjODMxMmJjNzk4NzA5NmU5NjgyYzhh.thumb

Antrenorul principal al Concordiei Chiajna, Adi Falub a avut în ultimele două spătămâni mari dureri de cap în vestiarul ilfovenilor, iar o serie de evenimente au dus la amendarea unor jucători din lot.

Primii care au intrat pe ștatul de plată a lui Cristi Tănase, președintele Concordiei, au fost Bawab și Cristescu după ce aceștia s-au îmbrâncit, ba chiar au fost la un pas să declanșeze un adevărat meci de box dacă nu ar fi intervenit între ei colegii lor. Tot conflictul a plecat de la un contact mai dur la antrenamente între cei doi fotbaliști. Auzind de cele întâmplate șeful ilfovenilor a luat decizia amendării "cocoșilor".

Ulterior, pe ștatul de amenzi a intrat și Gorobsov, după ce acesta a avut o ceartă în toată regula cu antrenorul Adi Falub .Tehnicianul principal s-a înfuriat teribil după meciul cu Botoșani și s-a pornit ca un tavalug catre elevul său în vestiar cu reproșuri atunci când s-au intersectat. Fostul căpitan al ilfovenilor s-a enervat la rândul său și l-a contrat ulterior de față cu toată lumea.pe antrenorul principal. Cei doi au sărit unul la altul, dar au intervenit imediat între ei jucătorii din lot. Dar Tănase nu a stat pe gânduri și a luat decizia amendării jucătorului respectiv, după ce a acceptat și ridicarea banderolei acestuia. La rândul său, fundașul Albu a fost și el amendat după ce înaintea jocului cu FC Botoșani și-a uitat tricoul de joc în vestiar.

Însă faza săptămânii de la Chiajna s-ar fi petrecut înaintea jocului cu Hemannstadt, atunci când Adi Falub a pregătit aproape toată săptămâna meciul împotriva echipei lui Miriuță cu gândul că Ropotan este suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene. Însă, doar cu o zi înainte de meciul respectiv antrenorul principal al ilfovenilor a aflat că fostul dinamovist are drept de joc. Astfel că, în cele din urmă el a decis să îl trimită pe Ropotan titular, deși jucătorul nu se antrenase sută la sută cu gândul la acest joc.

"Nu doresc să comentez prea mult din cele relatate de dumneavoastră, însă vă pot spune că cei care au greșit au fost amendați", s-a rezumat să declare președintele Concordiei, Cristi Tănase.