EXCLUSIV. El este directorul sportiv pe care Edi Iordănescu îl vrea la FCSB!

Tot mai contestat în club de apropiații lui Gigi Becali, Mihai Stoica a anunțat că nu va mai sta pe bancă din sezonul următor!

NARCI EDI

Gigi Becali a pierdut al patrulea an consecutiv titlul în Liga 1, iar Mihai Teja se va despărți de FCSB după meciul cu CFR Cluj. Astfel că, latifundiarul din Pipera a pornit deja în căutarea unui antrenor, iar Edi Iordănescu este prima variantă pe care o va lua în calcul, după ce Meme a dezvăluit că variante pe care el personal le dorește, Bergodi, Mangia și Zenga, Gigi Becali nu vrea să le ia în calcul deoarece el intenționează să aducă doar antrenori români.

Însă Edi Iordănescu are niște condiții clare, pe care deja le-a pus, iar una dintre ele a fost aducerea unui om al său de încredere, eventual pe postul de director sportiv, cel care să stea lângă el pe bancă, dar acesta nu este Mihai Stoica. Însă tot mai contestat din interior de apropiații lui Gigi Becali, Mihai Stoica este un tip abil, iar după ce și-a dat seama că Edi Iordănescu are șanse mari să vină la FCSB, relația lor nefiind una bună, a anunțat public că nu va mai sta deloc pe bancă din sezonul următor.

Narcis Răducan este omul pe care Edi Iordănescu îl vrea la FCSB!

Însă Ediție.ro a aflat că Edi Iordănescu îl vrea lângă el la FCSB, deși pe piață a apărut numele lui Ilie Dumitrescu, pe Narcis Răducan. Însă fiul lui Puiu Iordănescu are și o soluție de rezervă în persona lui Daniel Stanciu, cel care deși este director sportiv la CFR Cluj,totuși nu este vioara întîi dintre oamenii din anturajul jucătorilor echipei din Gruia.

Narcis Răducan a mai lucrat la FCSB, dar a părăsit echipa lui Gigi Becali după ce Laurențiu Reghecampf a venit pentru prima dată la Steaua pe atunci, actuala FCSB de acum, în mai 2012. La rândul său și Stanciu a fost o scurtă perioadă la FCSB în urmă cu câțiva ani, dar a fost executat rapid de Reghe și Meme.