Dinu a măturat pe jos cu Rotaru. "E un produs al nemerniciei. Se întorc în mormânt Oblemenco, Balaci și Deselnicu!"

Mihai Rotaru a terminat în genunchi campionatul, după ce Viitorul a învins cealaltă echipă din Craiova ori de câte ori a vrut.

rotaru la lautari

Afaceristul din București, cel care se crede patronul Universității Craiova, după ce s-a trezit împropietărit peste noapte cu o echipă de fotbal, se face de râs la mai fie care apariție publică pe care o are în ultimul timp. Dacă în urmă cu trei săptămâni a avut o prestație de toată jena la o emisiune televizată, iar apoi fost trimis la somn de moderatorul de la Digi Sport, Vali Morau, de această dată distinsul domn Rotaru a crezut că este bine să se dea în spectacol și în fața lăutarilor.

Sperând că își spală păcatele pentru faptul că lumea a aflat că el a fost și este un suporter al Stelei, după ce le plătea lunar roș-albaștrilor 5.000 de euro chirie pentru o lojă în Ghencea, în anii trecuți, acum Rotaru s-a apucat să înjure Steaua, Dinamo și Rapidul împreună cu Bancu și Mateiu. Fălindu-se că Știința a fost în B și chipurile a revenit în A, dar ezitând să fredoneze că echipa lui a fost bagată de FRF direct în B, patronul lui CSU a scos pe gură versuri care nu pot să fie rerproduse nici măcar în scris într-o țară civilizată.

Aflând toată acesta fostul mare internațional și căpitan al lui Dinamo, Cornel Dinu, 70 de ani, a măturat cu Rotaru pe jos la Telekom Sport. "Care e, mă, Rotaru? Nu, nu mi-l arăta, că vreau să dorm liniștit la noapte. E om, mă. Trebuie scris pe el. E om. Doamne, decandența nu cunoaște margini.Când e vorba de distrugere, avem genetic lucrul ăsta. Lasă chestia, între jucătorii Stelei și ai lui Dinamo, pe timpuri exista o luptă teribilă în teren, dar oprietenie, respect, educație.

Să-l lăsăm pe bietul ăsta, Rotaru, un produs al nemerniciei din zilele astea, produs al speculațiilor retrocedărilor incontestabil. Se întorc în mormânt, Oblemenco, Balaci și Deselnicu.Păi ce conducători a avut Craiova? Ștefan Andrei, Traian Ștefănescu, intelectuali rasați, care și pe ăștia îi înjurăm acum, căăsta este neamul.Halalerele fac regula. S-a ales praful de educație",a spus Dinu.

FRF a dat un comunicat prin care a dezaprobat comportamentul celor de la CSU și  i-a atras atenția lui Bancu, component al echipei naționale să fie mult mai atent de acum atunci când apare în astfel de ipostaze.