Comisia de disciplină a FRF a dictat penalități sportive de peste 25.000 lei echipelor din Liga 1

Comisia de disciplină a FRF a dictat penalități sportive de peste 25.000 lei echipelor din Liga 1

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a luat miercuri o serie de măsuri și a aplicat sancțiuni disciplinare în legătură cu evenimentele desfășurate în cadrul primei etape a Ligii 1, dictând suspendări și penalități sportive dure.

poza frf

Astfel, jucătorul Matias Jefferson De Sousa, de la Gaz Metan Mediaș, a fost sancționat cu suspendare pentru două etape și penalitate sportivă de 3.000 lei, pentru eliminarea din partida cu CS Mioveni.

Clubul FC Rapid 1923 a fost sancționat cu avertisment și penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidentele din timpul meciului cu AFC Chindia Târgoviște.

Damien Dylan Dussaut (Farul Constanța) a primit o sancțiune cu suspendare pentru o etapă și o penalitate sportivă de 740 lei, pentru eliminarea din partida contra celor de la AFC UTA Arad. De asemenea, a fost sancționat și clubul UTA Arad cu avertisment și penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidente.

Comisia a mai dictat o sancțiune clubului FC U Craiova 1948, sub forma unei penalități sportive de 5.000 lei, pentru incidente la meciul cu CFR 1907 Cluj

(sursa: Mediafax)