Incredibil! Rotaru a cerut la FRF schimbarea numelui în Universitatea Craiova, deși CSU nu deține palmaresul!

Mihai Rotaru nu a înțeles nici acum că Universitatea Craiova nu a trăit din milă și pomeni!

rotaru la lautari

Afaceristul bucureștean nu s-a săturat că s-a trezit peste noapte împropietărit cu o echipă de fotbal, cea care a fost trimisă direct în Liga 2 de către FRF la ordinul lui Mircea Sandu.

Acum, deși Clubul Sportiv al lui Pavel Badea a nu a reușit să câștige palmaresul adevăratei Universitatea Craiova în procesul de la Timișoara, din cauza luptei pe care avocatul lui Adrian Mititelu, Mircea Moise, a dus-o împotriva avocaților lui Pavel Badea, Rotaru vrea ca FRF-ul să îi recunoască din sezonul următor numele de Universitatea Craiova.

Conform Gsp.ro, echipa lui Rotaru a trimis o solicitare în acest sens către FRF și așteaptă acum un răspuns din partea forului condus de Răzvan Burleanu. Însă se pare că oamenii celui care este numărul 1 din fotbalul românesc au trimis la rândul lor o scrisoare către LPF, dar angajații lui Gino Iorgulescu nu au dat nici până acum un răspuns. Dar oricum LPF ezită de mult timp să ia o decizie, deși știe foarte clar că cei de la Clubul Sportiv al lui Pavel Badea au pierdut definitiv și irevocabil porcesul pentru palmaresul Universității Craiova.

Personal, ca ziarist sportiv am trimis o solicitare pe email către departamentul juridic al LPF, dar după ce am fost anunțat că o să mi se răspundă tot pe email, totuși nici până în ziua de azi Liga Profesionistă de Fotbal nu mi-a dat niciun răspuns față de întrebarea legată de palmaresul Universității Craiova, cel pe care CSU nu l-a câștigat la Timișoara. Decizia a fost definitivă și irevocabilă.