EXCLUSIV. Prepeliță si-a gasit echipă! "Mi-am dat acordul și voi semna contractul!"

EXCLUSIV. Prepeliță si-a gasit echipă! "Mi-am dat acordul și voi semna contractul!"

Fostul jucător al Universității Craiova și-a găsit din nou echipă după despărțirea de Concordia Chiajna.

prepelita

Andrei Prepeliță s-a hotărât, în cele din urmă, la ce echipă va juca după ce, de două luni, se antrenează cu FC Argeș. Ediție.ro vă informează că fostul internațional va semna joi seara un contract până în iarna cu FC Argeș, formație pregătită de Nicolae Dică.

"Acum sunt la București, dar mi-am dat deja acordul să semnez cu FC Argeș. Cred că în acestă seara voi semna, după ce voi ajunge la Pitești. Am discutat cu Nicolae Dică și i-am spus în ce condiții voi semna. Vreau să văd în iarnă cum vom sta în clasament, iar daca vom avea șanse la promovare, voi prelungi contractul.

Vin acum la Pitești cu inima deschisă, deoarece imi doresc ca acestă echipă sa promoveze. Am refuzat și câteva oferte de Liga 1, iar una am refuzat-o chiar miercuri. Era cam departe de casă, iar acum eu am niște afaceri prin Pitești. Le doresc pe acestă cale și celor de la FCU multă baftă în lupta lor pentru promovare. Mă bucur că Trică este antrenorul acestei echipe, dar imi era greu să joc acolo, deoarece nu imi doresc să evoluez în Liga 3", a spus Prepe.