LPF anunţă că toate meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori

LPF anunţă că toate meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a confirmat pentru MEDIAFAX că toate meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori, după ultima decizia a MAI. Nu există posibilitatea ca meciurile să se joace cu un număr de spectatori mai mic de 1.000.

arena nationala wmc

Regulamentul prevede doar disputarea meciurilor cu sau fără spectatori, astfel că posibilitatea de a accepta sub 1.000 de fani pe stadion nu există.

"Acum lucrăm la textul hotărârii. Vor fi meciuri disputate fără spectatori. Nu vor fi meciuri cu sub 1.000 de spectatori. Eu am o explicaţie simplă. Pe regulament am două posibilităţi: să joc meciuri cu spectatori şi meciuri fără spectatori. Ba mai mult decât atât, consider că dacă sunt 900 sau 1.100, pericolul pentru propagarea unui virus e la fel de mare, motiv pentru care se va juca cu porţile închise până la momentul în care se decide altceva de la nivelul instituţiilor statului. Din păcate, nu am văzut până la momentul actual textul hotărârii. Am avut o conversaţie telefonică cu domnul Arafat, care mi-a confirmat existenţa acesteia", a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru MEDIAFAX.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat astăzi că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local.