FRF a aprobat calendarul de finalizare a competițiilor din acest sezon

FRF a aprobat calendarul de finalizare a competițiilor din acest sezon

Federația Română de Fotbal a aprobat, vineri, calendarul de finalizare a competițiilor din acest sezon. Astfel, Liga I și LIga a 2-a se vor încheia în 1 august, iar finala Cupei României se va juca în 22 iulie.

poza frf

Potrivit unui comunicat al FRF, calendarul a fost stabilit în baza ordinului emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății pentru reluarea competițiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați.

Astfel, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta la începutul lunii iulie. Ambele se vor încheia în 1 augist, iar meciurile de baraj pentru promovare sau menținere se vor disputa în 5 și 9 august.

De asemenea, semifinala Cupei României este programată în 24 iunie și o iulie, iar finala în 22 iulie.

Tot vineri, Comitetul de Urgență al FRF a aprobat și „Protocolul medical de reluare a competițiilor”, elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și ai Institutului Național de Sănătate Publică.

(sursa: Mediafax)