Liga Profesionistă de Fotbal invită fanii fotbalului românesc la dialog în spațiul virtual

Liga Profesionistă de Fotbal invită fanii fotbalului românesc la dialog în spațiul virtual

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a lansat, joi, o invitație la dialog către toți cei care caută răspunsuri referitoare la fotbalul românesc. Dialogul va avea loc pe pagina de facebook a Ligii, organizatorii afirmând că va fi un dialog „aflat în totalitate în cheia sincerității!”.

web lpf

„Vă invităm să veniți, dragi prieteni ai fotbalului românesc, la acest prim dialog la distanță cu aceeași sinceritate pe care noi, vă asigurăm, o avem. Haideți să găsim împreună soluțiile necesare aflării unei direcții bune în fotbalul nostru!”, spun inițiatorii dialogului, pe pagina de internet a LPF.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan și vicepreședintele Robert Pongracz sunt cei care vor răspunde întrebărilor pe teme legate de fotbalul românesc și de Campionatul Național CASA Liga 1.

Întâlnirea virtuală va avea loc vineri, 22 ianuarie 2021, începând cu ora 14.00, pe pagina de facebook LPF.ro.

„Credem că această abordare total transparentă față de suporterii români a problemelor fotbalului nostru poate fi, chiar trebuie să fie, o punte între cei care beneficiază, care consumă produsul oferit de CASA Liga 1 și cei care îl organizează”, se mai precizează în invitație.

„Managementul acestor ani în fotbal impune condiția sincerității și a dialogului cu cei pentru care, în definitiv, s-a inventat acest sport”, consideră organizatorii evenimentului.

(sursa: Mediafax)