SCM Craiova a învins-o pe ACS Chișineu-Criș, la Sfântu Gheorghe

Handbalistele craiovene au înregistrat victoria, în etapa a II-a din Liga Florilor, împotriva ACS Chișineu-Criș 30-19 (13-5), partidă disputată, aseară, înSala Sporturilor “Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. 

SCM Craiova

A fost o victorie neconcludentă. Importante sunt scorul și punctele, dar trebuie să fim nemulțumiți de prestație. Cu excepția primelor 15 minute din prima repriză, când fetele au respectat sarcinile trasate, după aceea jocul m-a dezamăgit. Nu este ok, meciurile sunt puține și trebuie să folosim fiecare joc să dăm maximum. Prioritatea pentru toți este sănătatea, trebuie să fim atenți la toate măsurile pe care le luăm să nu ne infectăm. Ne așteaptă în față un Campionat European și fetele trebuie să evolueze cât mai mult, să ne pregătim cât mai bine”, a declarat Burcea la finalul meciului.

Am alergat foarte mult și a fost dificil că nu le cunoșteam pe fete. Partida a fost mai grea decât arată scorul. O să luăm fiecare meci în parte și sper să le câștigăm pe toate patru de la acest turneu, deși este foarte solicitant”, a spus Carmen Șelaru, jucătoare SCM Craiova.

Pentru SCM CRAIOVA au evoluat: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Șelaru (5 g.), Zamfir (4 g.), Andrei (5 g.), Cace (5 g.), Orșivschi (3 g.), Adespii (1 g.), Țicu (3 g.), Ion (2 g.), Mincu (2 g.), Nica, Matlashova.

Sursa foto: SCM Craiova