Repetite generala pentru SFERTURILE DE FINALA pentru echipa baschet S.C.M. Craiova

Repetite generala pentru SFERTURILE DE FINALA pentru echipa baschet S.C.M. Craiova

Antrenorul secund al echipei de baschet masculin S.C.M.  Craiova, Dan Mihai IOAN și jucătorii Iurii Fraseniuc şi Goran Gajovic, au susținut joi, 04.04.2019, o conferinţă de presă.

baschet conf 768x403

Aceştia au discutat despre duelul cu SCM Timişoara, din etapa X-a, Grupa 1-6, a Ligii Naţionale, care va avea loc vineri, 05.04.2019, ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Băieții sunt apți de joc, au dorința de a arăta că prestația din ultima partidă nu a fost cea care să le facă cinste lor și sperăm să câștigăm. Pornim ca favoriți doar din prisma locurilor din clasament, pentru că în ultimul timp, ei au rezultate mai bune decât noi, dar jucăm acasă și trebuie să ne impunem, atât acum, cât și în play-off.

Cu siguranță că în meciurile din play-off vor apărea schimbări tactice, pentru că toată lumea cunoaște pe toată lumea din acest punct de vedere. Va trebui să exersăm si alte lucruri față de cele pe care le-am exersat până acum, dar mâine vom juca la victorie.”

Iurii Fraseniuc, jucător S.C.M. Craiova:
“Întâlnim o echipă bună, care în Top 6 a avut rezultate mai bune decât noi. Ne aşteaptă un meci dificil, dar ne gândim ca peste trei săptămâni, când vom juca în play-off tot cu ei, să fim la nivel maxim fizic şi mental.”

Goran Gajovic, jucător S.C.M. Craiova:
“Mâine ne aşteaptă un joc greu cu Timişoara, dar rezultatul nu va conta pentru ierarhia finală înaintea play-off. Sper să facem o partidă bună şi să avem un moral bun înaintea partidelor din play-off. ”