România s-a calificat la barajul pentru sferturile de finală ale Campionatului European de polo

România s-a calificat la barajul pentru sferturile de finală ale Campionatului European de polo

Echipa națională de polo a României s-a calificat, sâmbătă, la barajul pentru sferturile de finală ale Campionatului European de le Budapesta. În aceasă fază, tricolorii vor întâlni Grecia.

nationala polo

Sâmbătă, România a obținut prima victorie de la Campionatul European, după ce a învins Rusia, scor 11-10, terminând astfel pe locul al treilea grupa B. În celălalt joc, liderul Serbia a învins clar ultima clasată Olanda, scor 11-4.

În barajul pentru sferturile de finală, România va întâlni Grecia, echipă care s-a clasat pe locul secund în grupa D, unde a obținut o singură victorie. Dacă vor câștiga, tricolorii vor întâlni în următoarea fază Croația, câștigătoarea grupei A. În cazul unui eșec, România va juca o partidă pentru locurile 5-8 împotriva pierzătoarei din duelul Germania-Spania.

Celelalte trei meciuri din barajul pentru sferturile de finală sunt Muntenegru-Turcia, Rusia-Georgia și Germania-Spania. În sferturile de finală și-au asigurat deja prezența câștigătoarele de grupă Italia, Ungaria, Serbia și Croația.

Partida dintre România și Grecia este programată pentru luni, de la ora 20:00.

(sursa: Mediafax)