Lara Fabian, duminică, la Sala Polivalentă Craiova

Lara Fabian, duminică, la Sala Polivalentă Craiova

Cea de-a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” se încheie, duminică, la ora 19.00, cu spectacolul eveniment Pop Opera Concert ce va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova.

Lara Fabian

Lara Fabian este invitatul special al spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, artista interpretând atât piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”, dar a pregătit și un duet cu tenorul Operei Române Craiova, Bogdan Mihai, interpretul care a reușit în ultimul deceniu să-și revendice scena de operă de pe întreg mapamondul cu autoritatea unei adevărate legende.

Pe scena de la Sala Polivalentă vor urca și laureata concursului „Vocea României”, Julie Mayaya, și interpreta italiană Katiuscia.

Cea care a cucerit juriul concursului „Vocea României” și mii de ascultători cu timbrul inconfundabil al vocii ei, Julie Mayaya, va lansa în cadrul evenimentului piesa „I don’t love you anymore”, iar Katiuscia, îndrăgită de publicul italian, dar aplaudată și în multe alte țări din Europa, America, Asia și Africa, va cânta pentru prima dată în România, la Craiova.

„În cadrul evenimentului muzical vom asculta unele dintre cele mai frumoase pagini muzicale interpretate de soliștii Operei Române Craiova soprana Renata Vari și tenorul Bogdan Mihai, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate online pe platforma eventim.ro: bit.ly/2oFgMuV și pe pagina web a Operei Române Craiova: http://bilete.operacraiova.ro/en/show/16/detail sau la agenția de bilete a Operei din Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, telefon: 0351.442.471, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, transmit reprezentanții Operei Române Craiova.

Festivalul Internațional „Elena Teodorini” a început în 11 octombrie, evenimentul de deschidere fiind prima ediție The Artist Awards, organizat de Big Ideas și Opera Română Craiova, care a reunit sute de artiști și mii de spectatori în Piața Mihai Viteazul.

Timp de cinci săptămâni, 14 evenimente - producții europene, naționale, dar și cele mai îndrăgite spectacole craiovene - s-au desfășurat pe scene de spectacol din Craiova, Râmnicu Vâlcea și București.